Om Fredrikstadadvokatene


Fredrikstadadvokatene er en merkevare fra Osloadvokatene. Osloadvokatene har over 20 års erfaring og er landsledende innen samlivsbrudd og barnefordeling, erstatningsrett, eiendomsrett samt rådgivning av bedrifter med mindre enn 50 ansatte. Vi er et moderne advokatfirma som ønsker å yte juridisk bistand av høy faglig kvalitet. Trenger du advokat i Fredrikstad - bruk Osloadvokatene!

Historie


Osloadvokatene AS ble stiftet i 1998 av advokat Arne Heiestad. Selskapet har fra første stund holdt fokus på å bistå privatpersoner og småbedrifter. Virksomheten økte raskt, og i 2004 lokalene i Akersgaten 7 allerede for små og virksomheten flyttet til Torggata 10 ved Youngstorget.

I 2015 flyttet Osloadvokatene inn i nyoppussede lokaler i Pilestredet 29A. Med kort vei til tinghuset og forliksrådet, og gode muligheter for å finne parkering ved kontorene.  Lokalene er romslige og alle kontorer et bygget opp med tanke på å skape god lydisolasjon mellom cellekontorene og mellom møterommene.

I 2004 fikk Osloadvokatene rettighetene til domenet www.advokat.no og besluttet å endre firmanavn en periode til advokatfirmaet advokat.no AS. Selskapet tok imidlertid vare på navnet Osloadvokatene hele perioden og gikk etterhvert tilbake til sitt opprinnelige firmanavn.

I dag er Osloadvokatene 20 år og består av 20 advokater og 2 advokatfullmektiger. Her jobber egne faggrupper som holder seg oppdatert på rettsområdenes seneste utvikling. Våre kjerneområder er personskade, erstatningsrett, familierett, arbeidsrett, trygderett, eiendomsrett og rådgiving for mindre bedrifter.

Osloadvokatene har for lengst etablert seg som et av landets ledende advokatfirmaer. Vi tilbyr advokatbistand over hele landet og ønsker å bruke moderne kommunikasjonsteknologi for å gjøre kommunikasjon med klienter, motparter og offentlige instanser så effektiv og sikker som mulig. På denne måten kan også kostnadene holdes nede.

Det skal alltid være enkelt å ta kontakt med oss. Du når oss på telefon og epost. Hvert år har vi flere saker i Fredrikstad og er dermed godt kjent i Fredrikstad tingrett.

Våre dyktige advokater har lang erfaring og bred kompetanse fra en rekke fagfelt. Kontakt oss i dag for en vurdering av din sak.

AAA-rating fra Dun & Bradstreet

Osloadvokatene har blitt vurdert som et solid selskap og har fått en såkalt AAA-rating fra Dun & Bradstreet (trippel A). AAA-rating er et solid kvalitetsstempel.

Dun & Bradstreet sier følgende:
«En AAA-rating er et kvalitetsstempel som gir et godt forhandlingsgrunnlag ved inngåelse av avtaler med kunder, leverandører og bankforbindelser.»

Våre advokater

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.