Visste du at forsikringene dine dekker rettshjelp?


Alt av innboforsikringer på det norske markedet inneholder en forsikring som dekker advokatutgifter. Det gjør også alle husforsikringer, båtforsikringer, motorsykkelforsikringer, bilforsikringer i tillegg til mange virksomhetsforsikringer. Man kan også ha rett til fri rettshjelp.

Forsikringsavtalene omtaler dette som rettshjelpsdekning.

Hovedregelen er at forsikringsselskapene dekker inntil 100 000,- i utgifter til advokatbistand. Som regel vil det være en egenandel som tilsvarer 20% av advokatutgiftene.

Fredrikstadadvokatene ordner alt med forsikringsselskapet for deg og innhenter alle dokumenter. Dette gjør det både billigere og enklere få advokathjelp.

Du kan også ha krav på fri rettshjelp

Rettshjelp Fredrikstad

Fredrikstadadvokatene har fokus på å benytte det nyeste innen teknologi for å sikre sikker og effektiv kommunikasjon og juridisk bistand av høy kvalitet. Kommunikasjonen foregår over telefon eller epost og vi innhenter alt av dokumenter selv. På denne måten kan du spare både tid og penger.

Vi har lang erfaring fra en mengde fagfelt og vil bruke denne kompetansen på å styrke din sak. Saken din er trygg hos oss i Fredrikstadadvokatene!

Kontakt oss:
Telefon: 22 82 84 40 eller post@advokat.no

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.